PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

04 iulie 2012

Slănic Moldova -2

Vila la care am stat într-un an (de asta îmi aduc aminte, restul anilor nu mai ştiu).

E Vila Primăverii care se află într-o stare jalnică. 

Pe lângă ea sunt trei construcţii super. Două vile renovate şi între ele o construcţie nouă care s-ar spune că ar fi a cuiva care a avut legătură cu Petromul. De altfel apare pe clădire şi sigla Petromului. Şi ca în toată România datorită anumitor motive, care or fi alea numai cei care dau avizele ştiu, se pun construcţii noi din sticlă, lângă cele vechi. Celor care au dat avizele le-o fi plăcând cum arată alăturarea aceasta, că bănuiesc că ar trebui să aibă ceva studii în arhitectură, sau ce mai contează, ..... să iasă.

"Chioşcul" din parc unde "pe vremea mea" cânta o fanfară.
Acum era o formaţie de jaz.

Bilă neagră pentru Primăria din Slănic Moldova: în centrul staţiunii sunt amplasate difuzoare de la care se auzea muzică transmisă de un post de radio. Apoi dacă treci pe lângă terase, restaurante "bubuie" în difuzoare tot felul de muzici.

Bre dom' primar, bre consilieri locali, de la Slănic Moldova, oamenii vin la tratament, vor să aibă linişte, au venit "în mijlocul naturii" la "Perla Moldovei" să se relaxeze, nu au venit să asculte muzică transmisă de posturi de radio comerciale sau muzica care îi place oricărui patron sau vânzător (nu contează ce fel pentru că oricum deranjează şi datorită volumului). Păcat că nu se sesizează acest lucru!!!!!  

Va urma!



      




4 comentarii: