PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

13 iulie 2010

"Politichie"

    Nu prea mă uit la televizor, dar pentru că îl urmăresc pe Mircea Badea aflu mai tot ce se întâmplă. Aşa am văzut cum ne tratează conducătorul nostru. Cred că şi cu animalele lui de companie vorbeşte mai frumos. Dar cu poporul nu. Ne sfidează şi el şi toată conducerea ţării. Voi scrie despre cele trei întâmplări  pe care le-am văzut eu şi care m-au indignat peste măsură. Poate au mai fost şi altele dar astea le-am văzut eu .

1. În vizită la Săuceşti-Bacău, femeile cu care au vorbit au fost tratate sub demnitatea lor de oameni. Aţi reţinut? "Minţi doamnă, nu mai minţiţi". Era în legătură cu digurile care nu s-au făcut pentru că nu au fost bani alocaţi pentru ele. Nu ştiu care a fost situaţia, dar să vorbeşti aşa....  

2.În alt sat o femeie în vârstă i-a spus că are o pensie mică, copii de întreţinut şi este şi bolnavă. "Şeful statului" i-a răspuns cu nonşalanţă că stă la ţară şi are din ce trăi. Măi, şeful statului du-te tu la ţară şi vezi dacă te poţi descurca cu banii pe care îi are femeia pe lună şi cu problemele ei şi pe urmă vorbeşte.  

3. Al treilea caz i-a răspuns unui domn care a spus că în străinătate este cu totul diferit, să plece în străinătate. Ce-ar fi domnule preşedinte dacă am putea pleca cu toţi, să rămâi numai tu cu gaşca ta să vedem pe cine mai conduci?
Pentru ce se mai duc în "mijlocul" poporului dacă ne umilesc în halul ăsta?

Ce putem noi crede despre cei care ne conduc dacă se contrazic în declaraţii? Măreşti TVA-ul ca peste 2 săptămâni să spui că revine la valoarea iniţială. Oare chiar ne credeţi proşti? Cine mai reduce acum preţurile după ce s-au mărit? Oare asta aţi urmărit?

Măi, cei care l-aţi votat pe Băse, vă place ce face?  Dacă or fi oare alegeri anticipate tot cu el votaţi ca să vă trimită afară din ţară?  Sau voi care l-aţi votat în străinătate, veniţi în ţară să vedeţi ce face alesul vostru şi pe urmă să ne decideţi soarta celor care suntem în ţară. Nu spun că ar fi fost mai bine cu X sau cu Y, dar nu mai era el cu gaşca lui care sfidează poporul .
Vorba lui Mircea Badea: Hai să facem ceva, DAR CE?

Citiţi şi articolul Anei Maria Stroescu  "Ne pregătim de marea debranşare... de la viaţă (care mi-a dat imbold de a scrie articolul ăsta).

1 comentarii:

  1. Autismul PDl intrece si mizeria pesedista.Stim cu totii cum era si in era nastase,tipul despre care unii spuneau ca ar fi un om educat si cu maniere.Toate posturile cheie au fost ocupate dupa 89 de esaloanele mortii, esaloanele 3 , 4 si 5 ale comunismului.Acele personaje care au comis de fapt si atunci crime prin infometare.Ei erau cei care raportau tot felul de gogosi conducerii si esalonului 1 al PCR.Suntem de 20 de ani sub comanda tuturor turnatorilor si infractorilor coministi.De aici vin si metehnele lor vis a vis de comportamentul fata de oameni dar si fata de presa(presa care are si ea niste bube atat de mari incat abia daca mai rasfula sub povara lor.Caci si presa este imbacsita pana peste cap de fosti securisti, nomenclaturisti si pupatori de funduri).Fiecare trebuie taxat pentru ce face.Romanii sunt caracterizati de un paradox paradoxal ca sa zic asa.Sunt etrem de toleranti cu proprii criminali si foarte neingaduitori cu batranii de pe strada, cu babele de la colt, cu cainii comunitari etc.Caci e asa cum spunea Einstein mai usor dezintegrezi un atom decat mentalitatile oameilor.Pe politicieni trebuie sa-i taxam la sange pentru fiecare marlanie, hotie, nesimtire, abuz etc .

    RăspundețiȘtergere