PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

21 ianuarie 2024

"Initierea" - Elisabeth Haich

    „O carte exceptionala ce a schimbat in bine viata multor cititori, datorita intelegerii profunde a vietii ce poate apare in urma citirii acestei carti.
    Evenimentele si experientele care duc la inflorirea spirituala a unei femei contemporane sunt prezentate in paralel cu amintirile dintr-o viata anterioara traite de ea ca preoteasa in Egiptul antic. O poveste intr-o alta poveste, in care descoperim in detaliu cum este pregatita pentru initiere tanara preoteasa, pas cu pas, pe masura intelegerii misterelor Universului.

    Desi este un roman initiatic usor de citit, cartea este extrem de utila datorita prezentarii unor informatii autentice, foarte rar publicate. ”




Fragmente 


"Observa oamenii din jurul tau. Unii vorbesc în permanenta de iubire si de bunatate, zâmbetul lor este blând, dar arogant. Ei nu uita niciodata sa reaminteasca cât sunt de „iubitori si de buni”. Dar totul se petrece doar la exterior! Ei poarta masca iubirii. Când trebuie sa treaca la actiuni, egoismul lor iese inevitabil la iveala, pentru ca ei sunt egoismul însusi.
Altii nu vorbesc niciodata de bunatate, nici macar nu se gândesc la ce înseamna sa fii bun. Totusi, tot ce spun ei, tot ce gândesc si tot ce fac decurge din bunatate, pentru ca ei sunt bunatatea însasi! Ei nu trebuie sa se gândeasca sau sa simta ce este bunatatea, tocmai pentru ca sunt deja una cu aceasta stare; nu vorbesc despre ea, dar tot ce spun, ce gândesc sau ce fac sunt manifestari ale bunatatii. "

*********************

"Este absurd sa te lamentezi pentru ceva care nu s-a produs!
Viitorul? Dar stii tu ce este viitorul? El se refera la evenimentele care nu s-au produs! De ce ai renunta la placerea de a trai pentru niste lucruri care nu s-au produs? Prezentul nu este deloc chiar atât de rau pentru tine. Bucura-te de viata, si sansele tale de vindecare vor creste."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu