PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

13 aprilie 2011

So come on everybody let’s BEM again!

"Lansare muzicală Doru Bem.
Dragelor şi dragilor, vă dau întâlnire maine, (azi) Miercuri 13 Aprilie la ora 8 p.m pentru a participa la lansarea melodiei „Bem Bem” cântată de persoana în cauză, adică Doru Bem. Unde? Acasă la voi, în faţa calculatorului, pe pragurile facebook-ului. 
Melodia „Bem Bem” s-a lansat pe albumul „Cântec pentru Tamango” un proiect creat de Asociaţia Culturală Hara, un CD minunat în care s-au strâns melodiile celor de la Hara, Damian &Brothers, Mihai Mărgineanu, Marius Mihalache şi alţi cântăreţi minunaţi. Cu atâta „Criză” în jurul nostru „Cântec pentru Tamango” aduce pocnitul din degete şi voia bună indiferent că eşti la volan, la masă sau la coadă la CEC când plateşti amenda . Cei care vor cumpăra acest CD vor dona bani pentru sănătatea lui Tamango! Dupa cum spune el şi bine zice „Gestul omoară microbul”.
   Pentru că videoclipul este în curs de creare, aştept din partea voastră propuneri şi idei! Haideţi să ne întâlnim mâine la ora 8 seara pe pagina mea de Facebook şi pe Youtube şi să creştem ca bulgărele de zapadă vizualizările. Aşadar, daţi mai departe!
So come on everybody let’s BEM again!"

de pe pagina de facebook a lui Oreste 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu