PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

28 februarie 2011

Ce visam în copilărie să mă fac când voi fi mare?

Tot de la Tetris am primit mai demult o leapşă despre copilărie şi am răspuns aici.
Aşa că am făcut un copy-paste şi am mai completat pe ici pe colo şi iată răspunsul la această leapşă.

Mai întâi am vrut învăţătoare. ( Atunci erau cele două "mari" licee: pedagogic şi sanitar. Doctoriţă nu mi-a plăcut niciodată să fiu. La pedagogic am dat şi nu am luat şi uite-aşa  am ajuns la  Liceul I.L.Caragiale-Ploieşti)


Apoi când am trecut în ciclul doi la generală pentru că mi-a plăcut foarte mult engleza am vrut profesoară. Dar nici asta n-a fost să fie.
 Şi eu mă jucam pe acasă şi pe afară de-a vânzătoarea de aprozar. Mă mai jucam de-a şoferiţa şi taxatoarea de bilete din autobuz, de-ale copilăriei.  

În liceu visam relaţii internaţionale la ASE, dar nu mi-a plăcut economia politică. Mă apucasem eu într-o doară de învăţat, dar n-a mers.

Şi din câte am vrut eu, am ajuns "mare" inginer cu diploma în cui.

N-a fost să fie ce-am vrut, pentru că eu am vorba mea (de acum): "Nu se întâmplă decât ceea ce trebuie să se întâmple".

7 comentarii:

  1. Nici mie nu mi s a intamplat sa ma fac ceea ce mi am dorit cand eram micuta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ha ha .M-a amuzat grozav povestirea ta.Bine ca am putut sa o citesc pentru ca de vreo 2 saptamani blogul tau mi-a jucat niste feste teribile.Nimic nu am putut sa citesc.Eu am vrut sa ma fac actrita dar mi-au spus ca trebuia sa particpi la cantarea Romaniei .Eu nu am participat pentru ca uram acea manifestare odioasa .Am fost un spirit revolutionar de mic copil .Ha haha.Medic nu mi-am dorit nicioadata sa fiu .Mi-a placut foarte mult fizica si am fost chiar buna la fizica.Asa ca am dat admitere ca facultatea de fizica dar ghici ce?In cadrul facultatii functiona si un licei de fizica iar in timpul examenului profesorii le dictau efectiv fostilor elevi ce sa scrie.M-a demoralizat foarte mult chestia asta .Asa ca am picat si mi-am jurat ca acolo, cu toata dragostea mea pentru fizica, nu mai merg.Sunt un "mare" inginer acum (ca studii, caci activez intr-un cu totul alt domeniu), nu-mi pare rau deloc ca am ales Politehnica.Mi-a deschis mintea, m-a facut mai eficienta, mai rationala si una peste alta am castigat.Am fost un student foarte bun, 5 ani cu bursa , am facut parte din cercul de fizica al facultatii ins aun an pentru ca se pare ca numai eu am iubit fizica, ea pe mine nu.Asa ca draga colega mea inginer , nu e chiar rau sa fii inginer iar povestea ca inginerii nu sunt intelectuali e totusi o poveste.Pana la urma tine de tine cat de mult sau de putin vrei a stii .

    RăspundețiȘtergere
  3. @Darias- asta a trebuit sa se intample
    @karma - vad ca lucrezi

    @Ana Maria-si eu am ceva probleme la blog, dar nu stiu de ce? Ar trebui sa fac ceva? Astept indicatii de la cei ce se pricep!!!
    Nu m-as da pe cei care au acum zece facultati, mie bine asa cum sunt. Ca ar putea fi si mai bine, vom vedea ce va mai fi. Eu sper in mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult de preluare!
    A fost sa fie sa ne facem ingineri; e mai greu cu meseria asta pentru o tipa ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt ca nu era indicat pentru o fetita,ca sa devina Beoloni, Giolgau,Camataru, Rica Raducanu, Dobrin sau altii, imi doream sa fiu "Nea Jean" (Jean Constantin) si cred c-am reusit,atat timp,cat oamenii din jur rad :)

    RăspundețiȘtergere