PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

17 aprilie 2012

A doua şi a treia zi de Paşti

"Acesta este tabloul sumar al trăirii sărbătorii pascale de către moşii şi strămoşii noştri. Dacă mai putem readuce în viaţa noastră câte ceva din practicile şi, mai ales, din spiritul Paştelui de altădată, e tema de meditaţie la care vă invit pe toţi cei care aţi zăbovit cu sufletul asupra acestor rânduri!"

articolul este pe site-ul "TradiţionalRomânesc"

2 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere