PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

15 mai 2010

Ziua familiei române!

              Nu ştiam. Azi e ziua familiei române!!!! Şi se sărbătoreşte din anul 1994!!!  Oare pe ce planetă am fost până acum??? Noroc că m-a mai deşteptat internetul!!!!
              
           "Ziua de 15 mai a fost declarată de către Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite ca fiind Ziua Internaţională a Familiei, prin Rezoluţia 47/237 din 20 septembrie 1993. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, ziua de 15 mai a devenit oficial, Ziua Familiei Române.
         Această zi ar trebui să reprezinte pentru noi toţi o ocazie de sărbătoare, de linişte şi pace în cadrul fiecărei familii. Sărbătorirea acestei zile are o mare importanţă pentru comunitatea internaţională, care acordă sprijin în mod constant şi contribuie la îmbunătăţirea cadrului legislativ şi social în vederea creşterii rolului familiei în viaţa socială." 

    De aici.
    
Parcă ar fi limbajul de lemn de prin alte timpuri. Concret ce se face pentru familia română?  

1 comentarii:

  1. Hmmm, deocamdata se taie. A nu se intelege gresit, se taie de la familia romana nu pentru familia romana. Si asta ca altii sa aiba ce fura. PS Ce mi se pare cel dar CEL mai rusinos este ca se taie INCLUSIV de la veteranii de razboi. Sa innebunesti, nu alta!

    RăspundețiȘtergere