PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

12 martie 2012

Lunea pink

Într-o zi soţul vine de la serviciu şi nu poate băga maşina în garaj deoarece pe aleea spre garaj erau trântite bicicletele copiilor. Dă să bage bicicletele în garaj şi găseşte jeep-ul sotiei deschis şi câinele plin de noroi întins pe banchetă din spate. Nedumerit, intră în curtea interioara unde vede copiii într-o baltă de noroi, piscina şi ea murdară, copiii se stropeau cu furtunul. Îngrijorat, intră în bucătărie nu fără a observa că geamul de la uşă era plin cu pălmuţe de ciocolată, clanţa îmbrăcată în felii de şuncă şi gaura cheii înfundată cu un cârnat. În bucătărie curgea apa, frigiderul era deschis şi conţinutul lui vărsat pe podea, farfurii şi pahare murdare peste tot. Pe masă o baltă de suc, muştele roiau pe masă. Pe jos nu se putea călca altfel, decât pe mâncarea căţelului sau în conţinutul borcanelor de murături. Panicat si alb la faţă, începe să îşi caute soţia prin toată casa. Era un vacarm de nedescris - televizorul şi computerul erau date la maximum.
Intră în baie unde prosoapele pluteau pe podea într-o baltă de apă şi sulurile de hârtie igienică erau derulate prin cuier, prin cadă şi pe mânerul de la uşă.
În sfârşit îşi găseşte soţia în ultimul dormitor relaxată cu o mască pe faţă, bigudiuri în păr. Citea o revista şi asculta muzică cu căştile pe urechi. Cu un ultim efort, o întreabă ce s-a întâmplat. Ea îi răspunde:
   - Îţi aduci aminte când te întorceai acasă şi mă întrebai ce am făcut toată ziua ???
Ei bine... azi n -am făcut nimic !!!! "
 
de pe e.mail
 
lunea pink a pornit de la karma police 
 

5 comentarii:

 1. ai imbracat haine de primavara.....frumos

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa este ! >:D<
  O saptamana minunata !

  RăspundețiȘtergere
 3. @karmapolice-m-am plictisit de iarna!!! Poate o veni odata primavara!
  @Nima- multumesc si tie si si celor care trec pe aici!

  RăspundețiȘtergere
 4. :)) loool
  PS: imi place noua ta tema de pe blog. te pup
  blondix

  RăspundețiȘtergere
 5. :) astept sa vina primavara asta odata!
  :-*

  RăspundețiȘtergere