PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

05 decembrie 2011

Concert de colinde la Moineşti

Mă mai ajutaţi?
Vreau să urc un clip pe youtube dar nu am imagine. Cum pun o imagine pe clip? Am încercat eu ceva cu MovieMaker, dar nu-mi iese, că acolo trebuie să pun multe imagini, atât timp cât durează clipul. Vreau ca imaginea să rămână aceeaşi tot timpul clipului.   

Thank's!

Şi ca să vă exemplific am urcat totuşi clipul pe youtube. Este vorba de  un colind al Grupului psaltic Byzantion care a concertat la noi în oraş cu ocazia Concertului de Crăciun. Au fost şi anul trecut aşa că am ţinut neapărat să merg ca să-i ascult şi anul acesta.
 3


Concertul a avut loc la Catedrala Sfântul Nicolae. Pentru că nu am avut "invitaţie" am reuşit şi eu să stau sus în strană, de unde am făcut vreo câteva poze şi am înregistrat, dar fără imagine pentru că în faţa mea aveam masa corului. Dar nu a contat, pentru că am simţit mai bine mesajul colindelor acolo sus, cu această imagine pe care o aveam în faţă. Când o să ascultaţi clipul o să auziţi cât de bine se auzea acolo sus, dacă mica mea cameră a reuşit să "capteze" atât de bine colindele. Se aude perfect.

  1
După Grupul Byzantion a concertat maestrul Gheorghe Zamfir. Dar n-am mai putut să stau că pierdeam ultimul microbuz spre casă. Nu am reuşit decât să fac o poză.
4

Să vă spun cum am făcut pozele. De sus de pe o bancă. Iar colindele le-am înregistrat având camera în faţa crucii.  

6 comentarii:

  1. Pe Trilulilu poti pune numai muzica,dara imagine,doar fisier audio,dar pe youtube trebuie sa faci filmulet: pui poza si sonorul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da nu stiu cum sa pun poza, asta-i baiul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu întârziere, dar poate vă ajută cu ceva: încercaţi cu Windows Movie Maker (ar trebui să-l aveţi instalat). Adăugaţi fotografia, apoi introduceţi fişierul audio. La secţiune "edit" veţi găsi un "buton" de potrivire a conţinutului.Cam asta ar fi! Multă baftă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema este ca nu e fisier audio, este fisier video! Ca am facut cu fisier audio si cu imagini, dar nu-mi iese cu video.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu Ulead Video Studio se poate extrage fişierul audio separat.

    RăspundețiȘtergere