PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

15 decembrie 2010

La noi se mai păstrează tradiţiile

Poate un pic cu întârziere, dar încă nu s-a terminat luna decembrie.
Pentru că Viorica în comentariul la articolul cu concertul de colinde de la Moineşti a scris "felicitări tuturor care menţin încă dragostea de tradiţii", pentru că pe net nu a scris încă nimeni ca să ne facem şi noi "publicitate" şi ca un răspuns pentru acuvio, la comentariul de la acelaşi articol,  am să vă spun că de Ziua Naţională de 1 Decembrie, la Biblioteca municipală din Moineşti a avut loc un spectacol în cinstea acestei zile.
Au dansat, dansuri populare, un grup de copii de la Grădiniţa "Cheiţa de aur"din Moineşti.
De la Şcoala generală nr.4 din Moineşti  a fost un grup folcloric care au dansat şi au cântat şi un grup care a susţinut un program patriotic.
Elevii de la Liceul Spiru Haret au jucat o piesă de teatru inspirată de drama "Zamolxe" a lui Lucian Blaga.
Au fost prezenţi la spectacol primarul Viorel Ilie, părintele Ioan Andrioaie, purtătorul de cuvânt al Primăriei Viorel -Florin Costea.

7 comentarii:

  1. Ma bucur cand citesc asa ceva!Felicitari pentru postare, organizatorilor si mai ales copiilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos este la voi .
    Salut, daca ai hainute, incaltaminte sau accesorii, purtate putin sau deloc , in stare buna, pe care doresti sa le vinzi celor care nu au foarte multi bani , te rog sa postezi un anunt pe http://hainuteieftinute.blogspot.com si anuntul tau va aparea in curand pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. FELICITARI, felicitari pentru frumosul spectacol...
    Iti creste inima cand vezi pe cei ce pastreaza si promoveaza mai ales la copii, dragostea de tara,de simbolurile ei si de istoria ei.
    Eu am lasat un mesaj la guest book -ul site-ului municipalitatii Moinesti,caci cei ce pun umarul la asemenea binecuvantate actiuni, merita sustinuti macar moral

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru cuvintele frumoase si speram sa continue si sa reusim sa ne facem cunoscuti prin ceea ce este frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Insa stiti ce ma deranjeaza. Si poate va citi si cineva de pe la Primarie. Ca evenimentele, spectacolele, nu sunt anuntate pe site-ul Primariei. Cum a fost cu zilele Moinestiului si cu infratirea orasului nostru cu Rosh Pina din Israel. Am aflat a doua zi din Ziarul de Bacau -online. Eu nu stau in centrul orasului ca sa trec zilnic pe la Primarie sa vad daca e afisat ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Întotdeuna spectacolele copiilor sunt o încântare, felicitări celor implicaţi, multe se pot face în jurul şi cu implicarea copiilor.

    RăspundețiȘtergere