PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

12 decembrie 2010

Deochiul şi/sau atacul energetic

Ne vom lămuri în emisiunea Alinei Bădic 360 grade, azi la ora 17.30 (în reluare) pe B1Tv, invitaţi Cristian Pompei  şi Iuri Floroi redactori la revista "Lumea misterelor".
Printre alte sfaturi legate de subiect: să ascultăm muzică care relaxează: Vanghelis, Kitaro....
Eu l-am descoperit de curând pe Kitaro şi am postat deja  câteva melodii şi chiar mă relaxează ascultându-le şi privindu-le. 

7 comentarii:

  1. Multumesc,cred ca voi urmarii emisiunea!Da,relaxanta muzica,duminica placuta!Aici ninge intruna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, la fel, la noi nu mai ninge dar e un friggg!! Brrr!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. „Fugi deochi dintre ochi, din gene, din sprancene, din varful nasului, din maduva oaselor, din crestetul capului si du-te unde cocosul nu canta, unde popa nu toaca, acolo te-asteapta cu mesele intinse, cu faclii aprinse si las-l/lasa-o pe (numele persoanei) curat/a, luminat/a, cum Dumnezeu l-a/a lasat/-o, Amin!”.

    acum sa vorbim serios.....
    orice fenomen neexplicat a fost cauza a celor mai variate interpretari.
    Credinciosii au zis ca e mana diavolului,sectaristii ca e slaba credsinta,poporul le-a ascultat pe toate si si-a facut folclorul lui...
    deci ce avem?
    un post particular,unul dintre zecile, care vrea sa castige,un subiect care "da bine" azi, cand e de "bon ton" sa vorbesti de mistica, de energie, de cristale, de tratamente cu apa, sau cu lumanari si pietre incinse....

    Singurul castig in afacerea asta e sa inregistram ceva muzica relaxanta penrtu zilele de stress,care sunt inca in fata noastra ..

    o asa aflam ce e deochiul ? ma indoiesc ...
    si alte posturi treburi sa aibe audienta...

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos design! pentru winter time:)

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa fie mereu un subiect, chiar neelucidat dar deochiul exista!Nu cred ca-ti trece numai cu autosugestia,atunci cand iti spune cineva de deochi sau "Tatal nostru"! Eu cred ca te deochi!! !Am "patit-o" ultima data saptamana trecuta, cand nu puteam sta in picioare de cat imi era de rau si in cateva minute dupa "Tatal nostru" ,mi-a trecut!Explicatia!!Nu o stiu!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu cred in deochi. Cu mult timp in urma eram la tara in PH, la o ruda. Pe atunci nu le aveam eu cu biserica, spiritualitate, paranormal....
    Dar intr-o seara ma durea capul atat de tare, ca am mers la bunica varei mele si mi-a zis de deochi. Mi-a trecut capul instantaneu de parca mi l-ar fi luat cu mana. Asta a fost primul mea intalnire "constienta" cu deochiul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine n-a vazut emisiunea, o vede aici
    http://pamantuldeocamdata.blogspot.com/2010/12/emisiunea-360-de-grade-12dec2010-cu.html

    RăspundețiȘtergere