PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

06 martie 2012

Cugetări

Transformarea reală şi deschiderea inimii sunt posibile doar în momentul în care lăsăm să fie, nu ne mai opunem, nu mai analizăm, ci aşteptăm, tăcuţi şi răbdători să primim binecuvântarea oricărei experienţe. Căci cu cât ne zbatem mai mult, cu atât ne afundăm mai tare în frică şi iluzie. Cu cât avem mai multă încredere în fiecare moment, cu atât suntem mai aproape de înţelegerea profundă a rolului divin pe care fiecare experienţă îl are în viaţa noastră. Ce zici? Poţi să priveşti cu iubire şi încredere toate experienţele acestei zile?
 
Invidia nu are legatură cu cel spre care este îndreptată ci cu cel a cărui sursă este. Invidia este expresia fricii şi neîncrederii în sine. Te smulge din viaţa ta şi te aruncă în viaţa altuia, te lipseşte de putere şi te ţine departe de succes. În schimb, admiraţia îţi dă putere, te ridică, îţi sporeşte încrederea şi entuziasmul, te inspiră să-ţi creezi viaţa frumos, în acord cu sinele tău înalt. 
Nicoleta Svârlefus
 

3 comentarii:

  1. nu ne mai opunem, nu mai analizăm, ci aşteptăm, tăcuţi şi răbdători să primim binecuvântarea oricărei experienţe. Căci cu cât ne zbatem mai mult, cu atât ne afundăm mai tare în frică şi iluzie.
    Amen to this!
    Claudia (blondix)

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani miha de 8 martie!!!!
    sa ai o zi frumoasa si o primavara pe masura :*
    blondix

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! Si tu sa ai o zi la fel si poate primavara asta aduce numai bine acolo peste ocean!

    RăspundețiȘtergere