PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

21 martie 2012

Cele 4 legi ale spiritualităţii indiene

- Prima Lege: 
„Persoanele pe care le întâlnești sunt persoanele potrivite”. 
Cu alte cuvinte, nimeni nu intră în viața noastră din întâmplare; toate persoanele cu care interacționăm se află alături de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta să învățăm lecțiile de viață care apar și să continuăm drumul personal.
 
- A doua Lege: 
„Ceea ce ni se întâmplă este singurul lucru care ni se putea întâmpla”. 
Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce în viața noastră nu ar fi putut să se întâmple în alt mod (nici măcar detaliul cel mai nesemnificativ). Nu există „dacă aș fi făcut cutare lucru… s-ar fi produs alt cutare lucru…” NU. Toate și fiecare în parte dintre situațiile care se produc sunt perfecte, deși mintea și egoul nostru nu le acceptă.
 
- A treia Lege: 
„Orice moment în care se începe ceva este momentul corect”. 
Totul începe în momentul potrivit, nici înainte, nici după; când suntem pregătiți pentru ca un lucru nou să apară în viața noastră, exact atunci apare (începe).
 
- A patra Lege: 
„Când ceva se termină, se termină”. 
Dacă ceva a luat sfârșit în viața noastră, este pentru propria noastră evoluție, deci cel mai bine este să închidem capitolul și să mergem înainte îmbogățiți cu acea experiență.
 
Cred că nu este întâmplător că citești aceste rânduri acum; acest text ajunge la tine azi pentru că ești pregătit(ă) să înțelegi că „un fulg de zăpadă nu cade niciodată în locul greșit”.

6 comentarii:

  1. nu sint de acord..ai vazut fringe? exista milioane de universuri si milioane de posibilitati in fiecare secunda alegem(ok fizica cuantica)..pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu asa cred ca este! Tu crezi altceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu cred ca toate 4 sunt adevarate....aplicabile. Cel putin in lumea pe care o cunoastem noi

    RăspundețiȘtergere
  4. hapi- eu nu o pot contrazice pe karma police pentru ca stie foarte multe in comparatie cu mine in acest domeniu, dar eu asa cred ca este sau mai bine zis asa simt!

    RăspundețiȘtergere
  5. hmmmm
    cred ca trebuie sa revin in fiecare zi si sa ti citesc postarea asta... :)
    te pup
    blondix-claudia

    RăspundețiȘtergere