PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

05 noiembrie 2010

Adrian Păunescu- "Pacient"


Dumnezeu să-l ierte!!

4 comentarii:

  1. Cred ca ti-am mai zis,citesc in fiecare seara din poeziile lui cenzurate,mi se par atat de actuale.
    N-am ajuns la Cenaclu niciodata,cand trebuia s-ajung la Ploiesti,nu m-a lasat tataie,nu era tata acasa,eram prea mica si le-a zis verilor,ca el nu poate lua hotararea,de a ma lasa,dar am trait cu Adrian Paunescu in gand.
    Dumnezeu sa-l odihneasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am fost de prea multe ori. De doua ori parca pe stadion si o data la Sala Sporturilor. Dar vorba ta, poezii si apoi melodii dupa poeziile lui le am si acum in gand. Dumnezeu sa-l ierte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am fost niciodata a cenacu Flacara, dar urmaream la tv, apoi la radio. Nu cred ca in vreo tara sa fi fost o asemenea maifestare culturala. Cenaclu Flacara canta versurile marilor poeti. A vrut sa renasca cenaclu Flacara, dar nu a putut, mereu se plangea ca nu e primit la vreo televiziune. In loc sa vedem o emisiune culturala, vedem doar pitipoance. ODIHNESTE-TE IN PACE, MARE POET!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu cred ca va mai fi o asemenea manifestare,dar nu stiu care "personalitate" din tara va mai avea alaturi de ea la "trecerea dincolo" atatia oameni care au facut-o din tot sufletul lor. Ce s-a vazut a fost numai Bucurestiul si Craiova, dar cati am fost in fata televizoarelor........

    RăspundețiȘtergere