PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

17 septembrie 2010

Am început grădiniţa!

     De anul acesta copilu' merge la grădiniţă. Au fost n, n, n motive pentru care am renunţat la cămin. Poate e mai bine să nu mai zic nimic şi să spun bine că am scăpat, pentru că pentru mine era un adevărat stres de al duce la cămin. 
    Are o săptămână în care a fost bine, dar mi-a făcut-o acum la sfârşit, când mi-a spus doamna că a spus un cuvânt urât, pe care l-a repetat de mai multe ori şi l-a mai făcut şi pe un copil bou. Ştiu veţi spune, aşa sunt copii, chiar dacă nu aud în casă aud afară la alţii, dar eu m-am cam înroşit când am auzit. Acum e pedepsit şi azi nu are voie să iasă afară, iar cei mai dragi lui, pe care i-am anunţat, nu au voie să-l drăgălească sau să-i dea ceva ce-i place. Ce alte metode mai sunt de pedeapsă, că eu sunt abia la început. Să nu-mi ziceţi că numai explicatul cu frumosul,  deşi cu asta am început. 
     Acum se uită la desene, dar nu prea vorbim decât strictul necesar. 
     Şi pentru că ieri am fost la cămin de am încheiat conturile, am pozat şi căsuţa piticilor, în care îşi lăsa pitici din căpuşor când ajungeam la cămin şi plecam de acolo.         

4 comentarii:

  1. Este greu de dat sfaturi! Eu la prima greseala nu am dat pedeapsa dar la 2 a da!Insa am fost atenta sa nu dau o pedeapsa pe care sa nu o pot respecta, adica sa nu rezist rugamintilor de a fi iertata!Ex:nu am interzis nciodata sa nu se uite la desene animate(1990-1993 ).Din fericire nu au fost multe incidente!
    Insa uneori este necesar sa nu insisti pe acea greseala, pentru ca ii atragi atentia asupra unui lucru care-l va tenta sa mai incerce, desi nu avea intentia asta!Este greu sa fii parinte dar atat de frumos!Iti urez succes si intuitie, pentru a lua cea mai buna hotarare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie sanatos.
    Sfaturi?Pai,eu cred ca ai sa te descurci singura,tu-l cunosti cel mai bine momentan.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cateodata nici pedepsele nu-si fac efectul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu vorbeam cu el si il evitam ostentativ. Il deranja foarte tare, isi facea mereu de lucru pe langa mine, sa sa imbuneze.

    Si cand imi "trecea" ii explicam de ce gresise si ce anume ma suparase atat de rau

    RăspundețiȘtergere