PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

29 iunie 2010

O lume nebună, nebună, nebună

      Azi am fost la cumpărături. Pentru că a tot plouat săptămâna trecută, n-am mai ieşit la piaţă. Am plecat azi pentru că e şi sărbătoare, iar soţul meu e în concediu  şi nu prea aveam ce face prin casă. 
      Aglomeraţie mare peste tot doar era sărbătoare, dar când am ajuns la hipermarketul din oraş am rămas "şoching". Era atât de aglomerat cum n-am văzut niciodată. Ziceai că eşti la magazine unde sunt reduceri de e aşa de multă lume. Cărucioarele erau pline cu baxuri de ulei, făină, zahăr. Ulei nu mai avea  decât un fel. Am vrut să iau bulion, nu mai avea. 
       Întrebându-mă cu voce tare ce e cu aglomeraţia asta,  o doamnă mi-a răspuns că e din cauza măririi TVA-ului şi scumpirii alimentelor. Uau, dar cât  le ajunge? O lună, maxim două depinde de familie.
     Oare şi în altă parte să  fi fost la fel sau numai la noi e lumea aşa de disperată?

5 comentarii:

  1. si sotul meu a venit doar cu cate ceva din ce avea pe lista pt ca nu se mai gaseau produse... mi-a spus ca lua lumea cu pachetele mari... OARE SI AU CUMPARAT PANA CAND VA DA TVA -ul INAPOI?:))

    SUNT OAMENI, NEVOIASI ... CARE AU TRAIT IN TINERETE PE VREMEA LUI CEAUSESCU... nu pot sa mai zic altceva...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca nu-i bine sa judeci, dar oamenii aceia care si-au facut provizii, au dat şi nişte bani mai multi pentru a si le face. Oamenii care nu au, de unde sa aiba sa dea dintr-o data mult?

    RăspundețiȘtergere
  3. infrigurarea asta "de a apuca" este piatra legata de picior care trage la fund.
    Cheltuim mai mult deact avem,vorbim mai tare decat putem,cumparam mai mult decat ne trebuie,ne distram mai zgomotos decat distractia,muncim mai putin caci suntem deja obositi...

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru fiecare lucru pe care il cumparam ,poate ar trebui sa ne intrebam daca intr-adevar avem nevoie stringenta de el...

    RăspundețiȘtergere