PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

14 ianuarie 2012

"SÂMBĂTA CU AMINTIRI" -28

Ştiţi la ce se folosea?

10 comentarii:

  1. Oala pentru sarmale? Eu folosesc si acum...si o recomand

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Buna dimineata Mihaela,
    Extraordinar! N-am stiut!
    Dar ceramica neagra nu coloreaza sarmalele?
    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @handmade.in.covasna- da, pentru sarmale era. Nu am folosit-o pentru ca am luat-o dintr-o casa veche, care trebuia vanduta si nu stiu daca a fost "spurcata" (cred ca stii teremenul, pe aici asa se spune, adica nu a a fost folosita exclusiv pentru mancare). Mi-ar fi placut sa o folosesc ca imi plac sarmalele, dar....
    @Dan- buna alta dimineata, de duminica, nu cred ca le coloreaza! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru sarmale şi pentru păstrat jumările în untură, în Basarabia! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ati facut pofta. Desi tind sa-mi pastrez micutul meu colesterol.........

    RăspundețiȘtergere
  6. Off, nici eu nu prea mai mananc sarmale, desi imi plac, iar de jumari nici nu mai e vorba, tot din cauza colesterolului......

    RăspundețiȘtergere
  7. Ok, cand ai timp sa citesti articolul meu despre colesterol si Statine.....Unicul :)))
    Eu nu-mi fac reclama la articola dar probabil ca asta e unul util...

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am cautat, l-am gasit si l-am pus la semne de carte ca sa-l citesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. M-am documentat pentru mama..........E bine sa tii colesterolul sub control, cat mai natural, deci uitam de jumere :)))

    RăspundețiȘtergere