@handmade.in.covasna- da, pentru sarmale era. Nu am folosit-o pentru ca am luat-o dintr-o casa veche, care trebuia vanduta si nu stiu daca a fost "spurcata" (cred ca stii teremenul, pe aici asa se spune, adica nu a a fost folosita exclusiv pentru mancare). Mi-ar fi placut sa o folosesc ca imi plac sarmalele, dar.... @Dan- buna alta dimineata, de duminica, nu cred ca le coloreaza! :))
Ok, cand ai timp sa citesti articolul meu despre colesterol si Statine.....Unicul :))) Eu nu-mi fac reclama la articola dar probabil ca asta e unul util...
Oala pentru sarmale? Eu folosesc si acum...si o recomand
RăspundețiȘtergere:)
RăspundețiȘtergereBuna dimineata Mihaela,
Extraordinar! N-am stiut!
Dar ceramica neagra nu coloreaza sarmalele?
:))
@handmade.in.covasna- da, pentru sarmale era. Nu am folosit-o pentru ca am luat-o dintr-o casa veche, care trebuia vanduta si nu stiu daca a fost "spurcata" (cred ca stii teremenul, pe aici asa se spune, adica nu a a fost folosita exclusiv pentru mancare). Mi-ar fi placut sa o folosesc ca imi plac sarmalele, dar....
RăspundețiȘtergere@Dan- buna alta dimineata, de duminica, nu cred ca le coloreaza! :))
Pentru sarmale şi pentru păstrat jumările în untură, în Basarabia! :D
RăspundețiȘtergereDe pastrat jumarile nu stiam!
RăspundețiȘtergereMi-ati facut pofta. Desi tind sa-mi pastrez micutul meu colesterol.........
RăspundețiȘtergereOff, nici eu nu prea mai mananc sarmale, desi imi plac, iar de jumari nici nu mai e vorba, tot din cauza colesterolului......
RăspundețiȘtergereOk, cand ai timp sa citesti articolul meu despre colesterol si Statine.....Unicul :)))
RăspundețiȘtergereEu nu-mi fac reclama la articola dar probabil ca asta e unul util...
L-am cautat, l-am gasit si l-am pus la semne de carte ca sa-l citesc.
RăspundețiȘtergereM-am documentat pentru mama..........E bine sa tii colesterolul sub control, cat mai natural, deci uitam de jumere :)))
RăspundețiȘtergere