PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

12 ianuarie 2012

Cugetare

"Nimeni, dar absolut nimeni, nu poate şti care e binele tău. Chiar dacă oamenii îţi vor da sfaturi, indicaţii, sau chiar te vor condiţiona să faci tot felul de alegeri, adevărul este că nimeni nu ştie ce e bine pentru tine, decât tu!  

3 comentarii:

  1. Bună Ziua !
    Vă doresc un AN NOU Minunat !
    ~
    - Exceptând pe Dumnezeu ! -
    Înclin să-ți dau dreptate, însă ... mă abțin. Desigur că între persoane foarte apropiate - gen soț/soție - este discutabil; dacă este asigurat un soi de simbioză, după un timp, orice relație creatoare de osmoză a sentimentelor, gândurilor, preferințelor, poate duce la generarea de "sfaturi" pe potrivă !
    ~
    Cornelius, :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @shakuka- poate cateodata sa ai sentimentul asta, dar... iti revii
    @Cornelius -multumesc, sa fie! Si pentru toata lumea sa fie!
    Aici nu iti pot da dreptate, (asta e parerea mea, sustinuta de "practica"). Oricat de puternica a devenit legatura intre soti, ramai sa dai sfaturi, dar celalalt stie daca e bine pentru el sau nu sfatul pe care l-a primit. De aceea se spune ca dintr-o casatorie avem multe de invatat, pentru ca chiar daca s-a legat acea legatura intre soti (ma repet) totusi suntem diferiti. Nu putem fi la fel. Pentru ca atunci ne-am respinge. Cum era "polurile de acelasi fel se resping, iar cele contrare se atrag". Cred ca asta se poate aplica si intr-o relatie.
    Multumesc pentru vizita si comentariu.

    RăspundețiȘtergere