PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

13 septembrie 2011

Cine se pricepe?

   Pentru că nu prea mai am memorie în calculator de atâtea poze şi clipuleţe, m-am apucat să le transfer pe CD-uri, DVD-uri. Cu pozele merge, dar cu clipurile nu prea. Le copiez pe DVD, iar când vreau să le văd, se vede cu întreruperi. Oare trebuie umblat la viteză? Acolo cu 2x8, 4x8, etc. sau în altă parte?

13 comentarii:

  1. hmm, nu prea stiu ce sa spun. Eu n-am avut problemele astea.
    In privinta cd / dvd-urilor stiu doar atat : daca iti iei unele normale si ieftine, atunci nu le poti inregistra decat intr-o singura transa.
    In schimb, daca iti iei din acelea pe care scrie RW - adica re-writable - care sunt mai scumpe, pe la 4 roni bucata, le poti sterge continutul cand nu iti mai convine si poti pune altceva pe ele ori de cate ori te razgandesti.
    Eu insa am inceput sa folosesc numai stick-uri in ultima vreme, dai mai multi bani dar au capacitati mari, cu cd-urile ajunsesem sa ma incurc. Un stick de 2gb imi salveaza o memorie plina a aparatului foto si asta imi convine.
    Ma gandesc ca functionarile cu intreruperi sa nu fie, asa cum ai zis, din pricina memoriei supraincarcate a pc-ului care prelucreaza mai greu.
    Ar mai fi o solutie, poate chiar mai simpla, sa suplimentezi memoria pc-ului. Nu mai stiu care sunt preturile, dar in general asta e o investitie buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. iti sugerez sa iti cumperi hard extern....500 gb cred ca ajunge dar poti si mai mult.. costa cateva sute de mii dar scapi de munca cu cd-urile..si plus e si mai comod :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, multumesc, dar daca trebuie sa-i inregistrez altcuiva pe DVD?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am apelat la hard extern, e mai comod.
    Cand scriu DVD-uri folosesc o viteza mai mica, nu chiar cea mai mica, dar nici maxim. Si DVD-urile conteaza, unele sunt proaste rau
    E f probabil sa nu ai suficient RAM sau poate trebuie sa maresti capacitatrea la Virtual Memory

    RăspundețiȘtergere
  5. DA, trebuie sa tragi la viteza minima 4 ar fi ok

    RăspundețiȘtergere
  6. iti sugerezx inca o data daca nu-la i CCLEANER mie imi sterge pina la 1g pe zi

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela, nu stiu daca te ajuta, dar daca trebuie sa trimiti cuiva documente mai cuprinzatoare iti mai indic o solutie : siteurile gen transfer.ro, si astfel elimini utilizarea cd-urilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc pentru raspunsuri si am sa scriu un comentariu pentru toate raspunsurile.

    Deci
    Ideea principala e sa-mi iau o memorie externa, dar asta cand oi schimba calculatorul ca acum nu mai suporta ceva in plus.

    Transferul.ro il folosesc, dar mai am persoane carora trebuie sa le fac CD-uri sau DVD -uri.

    Eu pentru muzica folosesc intr-adevar viteza 4 ca altfel nu-mi merge CD-ul in aparatul de la bucatarie. Acum o sa incerc si pentru clipulete la fel.

    karma police - in legatura cu Cc cleanerul il pun cand mi-aduci tu aminte, ca dupa ce mi-l mai formateaza meseriasul uit sa-l pun.

    RăspundețiȘtergere
  9. dar "say" care trebuie bifate, ca am facut odata niste traznai de am sters mai multe

    RăspundețiȘtergere
  10. Probabil de vină este DVD-RW-ul dumneavoastră, după un an se prăfuiesc suficient să facă aşa ceva.
    Nu are importanţă viteza cu care au fost scrise DVD-urile, viteza de citire contează în situaţia asta. Probaţi un DVD cu întreruperi pe alt PC, şi sigur va merge bine sau o probă simplă, copiaţi din nou în PC un filmuleţ de pe DVD într-un folder separat şi vedeţi diferenţa.
    Soluţia de stocare sugerată de @shakuka este la acest moment cea mai comodă.

    RăspundețiȘtergere
  11. @acuvio- cred ca asta e, pentru ca am descarcat din nou un clip in pc si in pc nu e cu intreruperi.
    Multumesc "tutulol"!

    RăspundețiȘtergere
  12. Exact asta patesc amicii mei,le-am facut un dvd cu pozele din plimbare si la ei nu apare nimic.Aceiasi solutie ca cea data de acuvio,le-a spus-o si altcineva.

    RăspundețiȘtergere