PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

26 septembrie 2011

Ce se mai poate face?

Am primit mess de la o "prietenă on  line"  care îmi cere ajutorul în legătură cu contul ei google care a fost şters definitiv. 
Nu mai poate accesa contul, nici blogul, nici youtube. Ea crede că este de la un cont google plus pe care şi l-a făcut, şi că s-a întâmplat asta pentru că a trecut vârsta greşit. A primit mesaj că nu are 18 ani.
Oare o putem ajuta??? Cum şi le poate recupera ?
Şi ea ca şi mine aşteaptă răspunsurile voastre! 
Ar fi păcat de atâta muncă şi suflet depuse. 

Dau un copy paste 


  • Acest cont a fost dezactivat, deoarece considerăm că nu îndepliniţi cerinţele privind vârsta pentru a deţine un Cont Google. În cazul în care consideraţi că dezactivarea contului este urmarea unei erori, puteţi redobândi accesul la contul dvs. conectându-vă şi oferindu-ne informaţii prin care să confirmaţi vârsta dvs. Aflaţi mai multe





  • Dacă alegeţi una dintre opţiunile de a trimite o copie a actului de identitate emis de autoritatea naţională, vom distruge această copie după validarea datei dvs. de naştere. Dacă alegeţi opţiunea de a efectua o tranzacţie utilizând cardul de credit, debităm o sumă mică (0,30 USD) pentru a confirma faptul că aveţi un card de credit activ şi capabil să accepte o debitare. Vom păstra aceste informaţii atât timp cât este necesar pentru a îndeplini cerinţele obligatorii privind o tranzacţie cu cardul de credit, după care informaţiile vor fi şterse. 
    Cum verific starea solicitării mele? Puteţi accesa site-ul www.google.com/accounts şi puteţi încerca să vă conectaţi la contul dvs. În cazul în care contul dvs. nu a fost deblocat, veţi fi redirecţionat(ă) înapoi la pagina.

  • 1 comentarii:

    1. Cu tot regretul, eu nu m-as hazarda sa trimit cuiva, chiar daca acesta este ''maretzul Google'', copie dupa actul de identitate...
      Despre cardul de credit, nici vorba !!!

      RăspundețiȘtergere