Anul acesta a fost la fel, aceleaşi bucate, doar că nu a mai fost mămăligă ci mălai.
Ştiţi ce este mălaiul?
Pentru cei care nu ştiu (că nici eu n-am ştiut) "mălaiul" este făcut din mălai sau făină de porumb cum i se spune pe aici şi dovleac. Buuun, pentru cei cărora le place dovleacul.
Bucăţile astea le-am primit de ieri.
Pentru că a venit vorba de dovleac vă reamintesc de o reţetă tot cu dovleac (portocală, ananas...) pe care am postat-o aici.
Şi vă mai fac poftă cu ce am făcut tot cu dovleac când a nins în toamnă.
V-am făcut poftă?
da! inca nu am gustat dovleacul anul asta
RăspundețiȘtergereo da yummy
RăspundețiȘtergere@shakuka- daca ai ceva retete mai deosebite cu dovleac anunta-ma
RăspundețiȘtergere@karma police - yesss