PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

11 iunie 2011

"SÂMBĂTA CU AMINTIRI"-18

    Pentru că  am văzut la FJ13  un concurs despre fotografie, mă gândii eu aşa hai să particip şi eu. Cum e vorba "hop şi eu că-i fără bani" de dat, nu de luat, că de luat se iau. Nu cred eu că voi câştiga că nu prea le am eu cu "povestitul" dar m-am gândit că ar fi bună o postare  cu amintirile mele despre fotografie. 
    Eu "cochetez" cu fotografia de când eram în generală, când la Casa Pionierilor era şi cercul foto.
     Ca orice copil şi pionier pe vremea aceea, mergeam la "cercuri" (parcă aşa li se zicea) la Casa Pionierilor. Dintre toate, că am fost şi eu la mai multe, dar la cercul foto mi-a fost plăcut cel mai mult.
     Îmi mai aduc aminte când developam pozele, de trebuia să fie întuneric, le puneam într-o soluţie şi apoi le puneam la uscat cu cârlige ca pe rufe.
     Cea mai dragă îmi e aceea când apar de două ori. Mă uit în oglinda pe care o ţin tot eu. Mi-aduc aminte că pentru acea fotografie nu am apăsat pe butonel ci am schimbat locul si apoi s-a apăsat. 
     Dar pentru că fotografia nu "a coborât" încă din pod şi pentru că nu-mi place să-mi arăt "mufa" după cum spune Chinezu într-o postare a lui, credeţi-mă pe cuvânt.
     Şi acum îmi mai spun unii că îmi ies nişte poze faine.
     Şi ca totuşi să pun o poză, va fi cea a Casei Pionierilor din Ploieşti. Cei interesaţi pot intra şi afla despre această clădire pe blogul lui Lucian  Vasile RepublicaPloieştinet. (Sper să nu se supere. I-am cerut acceptul, dar probabil încă nu a intrat pe blog să vadă).



Cu această postare particip la concursul de postări pe teme foto organizat de Fotograf Nunta Bucuresti şi Omlette du Fromage.

9 comentarii:

  1. Daa, cercuri se numeau. Eu n-am fost decat la cel de mate, desi nu mi-am dorit niciodata sa merg la ore suplimentare de mare.
    Dar deh, nu te intreba nimeni.
    Iar cursuri foto ... nimeni in scoala nu cred sa fi auzit macar de asa ceva.
    Unde ai facut acest cerc, presupun ca vorbesti de vremurile ploiestene, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca de vremurile ploiestene spun. Ehe, mai demult...."pe vremea mea" era, la Casa Pionerilor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, citisem in postare ca vorbeai de Casa Pionierilor, dar eu nu cred ca am mai prins vreun curs tinut acolo.
    Cladirea aia e mai mereu inchisa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar pana la urma mai este cladirea, ca nu prea am inteles!!!

    RăspundețiȘtergere