PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

24 ianuarie 2011

Vă muţumesc...

......tuturor celor care m-aţi vizitat de ziua mea, Vă mulţumesc pentru urările pe care le-am perceput că mi le-aţi  transmis din suflet şi nu aşa de complezenţă şi pentru cadouri. Eram ca un copil, m-am bucurat de fiecare cadou pe care mi l-aţi făcut şi abia aşteptam să-l deschid! :) Mulţumesc că nu m-aţi lăsat să-mi cânt "Happy Birthaday to me". :) 

Pe pagina de facebook a Cameliei Pătrăşcanu am găsit următoarele urări: 


"Mulţi ani fericiţi tuturor Vărsătorilor! 
Să aibă un 2011 în care să se bucure primăvara de curaj şi viziune din plin, vara să materializeze ce au visat iar toamna să aşeze visul in viaţa lor, ca în sfârşit iarna să îşi tragă sufletul pentru un nou salt. Iar partenerilor de Vărsători le doresc toata iubirea şi înţelepciunea de care au nevoie lânga cineva plin de elan, iubitor de prieten şi dornic să salveze lumea."


Acuşi nu că mă laud :)),  dar parcă mă cam regăsesc în ceea ce scrie la sfârşit!

Următoarea melodie v-o fac eu cadou. Am mai pus melodia asta pe blog, dar era originalul. Aici e un clip deosebit creat de GabyS.

3 comentarii:

  1. chiar mi-am amintit azi de prajiturele tale si m-am intrebat ce s-o fi intamplat cu ele, daca s-au epuizat repede ... ca sa vezi ce mi-a ramas si mie in minte ! ;)
    La multi ani sanatosi inca o data.
    Imi place si mie descrierea varsatorilor, desi nu le am cu zodiile.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Mihaela- nu prea, de ar mai fi fost, saptamana asta scriu reteta si multumesc si eu din nou!
    @karma police- :)

    RăspundețiȘtergere