PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

12 ianuarie 2011

"În România...

.....plătim şi suntem mulţi, plătim preţul imbecilităţii unora care sunt mai mulţi ca noi. Noi suntem o minoritate şi plătim preţul convieţuirii cu nişte imbecili."
                                                              Mircea Badea în emisiunea din data de 11.01.2011

3 comentarii:

  1. Dap, ca de multe ori, omul are dreptate. N-am apucat sa-i ascult ultimele doua emisiuni, noroc cu inregistrarile de pe antena3.ro. O sa-mi fac timp de asta chiar acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu tot pe net ii vad emisiunea! Unii zic ca e omul mogulului. Poate fi si al mogulilor atata timp cat intelege foarte bine ce se petrece in tara si prezinta Romania asa cum este ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai platim si pretul propriei noastre nepasari.Atata timp cat noi, ceilalti, nu ne cunoastem nici macar drepturile fundamentale si nu ni le cerem, cei care totusi o fac va spun cu mana pe inima ca suntem extrem de agresati.De ce?Doar pentru ca suntem prea putini.Restul prefera sa taca si sa inghita, sa mormaie pe la colturi, sa se planga prin fata blocurilor si sa continue sa taca si sa inghita.Ia sa incercam cu totii, astia care cat de cat ne respectam , sa ne cerem drepturile batand chiar cu pumnul in masa sa vedeti daca nu cumva lucrurile incet incet incep sa se schimba.Cat tmp vom sta in starea asta de amorteala, vom fi calcati pe gat din ce in ce mai rau

    RăspundețiȘtergere