PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

05 ianuarie 2011

Pe internet circulă un îndemn

Trei zile boicot la benzinării

"În zilele de 17, 18 şi 19 ianuarie să nu mai alimentăm automobilele cu benzină şi motorină, în semn de protest pentru creşterea aberantă a preţurilor la carburanţi. România are la ora actuală unul dintre cele mai ridicate preţuri în condiţiile în care avem poate cel mai scăzut nivel de trai din UE."
 continuare pe blogul "Sictireli"  

Un exemplu că se poate face ceva (nu cred că în procentul de 100% şi nici în 3 zile).

9 comentarii:

  1. Haideti sa fim seriosi.
    ii vezi pe oameni sa boicoteze intr-adevar benzinariile?
    Corneliu.

    RăspundețiȘtergere
  2. De-ar incepe macar cu o zi. Ca trei e cam mult. Normal ca n-o sa fie procentul maxim, dar se incearca ceva care poate va mai schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. cresterea preturilor nu este o toana.depinde de cresterea pretului petrolului si a consumurilor cu transportul,salariile,etc.
    Romania nu are pret preferentiat,plateste importul ca si grecia unde pretul benzinei 95 octani este 1.60 EU,plateste ca si spania unde pretul este 1.45 EU si ca norvegia 1.65 EU

    nivelul cel mai scazut de trai ....ma rog nu cred 100% ca e adevarat,festivalul de cumparaturi ,de revelioane in strainatate si in tara,de excursii angajate incea de pe acum nu arata chiar asa de rau

    RăspundețiȘtergere
  4. intre 10 si 20 decembrie romanii au cumparat de 700 milioane de lei. 300.000 de oameni pe zi au scos bani cu cardul din economiile de la banci...
    etc....etc.....destul cu aceasta plangaceala penibila si jenanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu ce se vede din afara, dar sa stii ca Romania nu este cea care este aratata la tv, cu excursii, cumparaturi, etc. Nici cea cu omoruri, violuri, etc... Romania are si oameni care muncesc, sau care vor sa munceasca si nu au unde, care isi duc traiul de pe o zi pe alta. Dar astea sunt aratate foarte putin sau in stilul televiziunilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si ca o completare, Romania se afla intr-o stare jalnica din toate punctele de vedere, privita din interiorul ei, de catre oameni normali, nu vipuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. mihaela nu vorbesc dinafara...crede-ma...
    oamenii normali cumpara la mall-uri,oamenii normali pleaca in vacante,oamenii normali au cumparat locurile pentru revelion din noembrie, cei doi frati ai mei sunt oameni normali,cu salarii medii-mici,dar traiesc onorabil,cred ca tu ai vazut la televizor acele mizere filme cu tarani cu dintii de tabla care trec cu caruta murdari si nerasi.
    mihaela romanii care pleaca afara nu sunt desene animate sunt oamenii care asalteaza birourile de turism si care vad italia,grecia,turcia,bulgaria de 2-3 ori pe an.
    dar fiecare are grija de doua lucruri
    -sa ascunda cat castiga
    -sa se planga in fata oricui este dispus sa il asculte cu o lipsa de demnitate care ii face pe cei de afara sa creada ca Romania e ceva cam ca Etiopia....

    RăspundețiȘtergere
  8. Atunci cei care nu au bani sa faca ceea ce spui, dar totusi supravietuiesc cum ii consideri? Saraci? Nu ma refer la ceea ce ai spus in legatura cu tv-ul. Nu vreau sa intru in amanunte sa stiu ce venituri au cei care pleaca in excursii in afara de doua ori pe an. Sau in alte amanunte pentru ca sunt prea multe de spus. Nu am vazut la televizor. Sunt inconjurata de oameni care incearca sa supravietuiasca care nu se plang dar nici bine nu le e, care spera sa fie mai bine! Nu gata nu mai vreau sa continui sa scriu. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  9. mihaela, ne departam de la subiect asa ca am sa revin.
    nu boicotez....
    nu boicotez ca nu sunt fraiera nimanui.
    multi soferi au umplut canistre cu benzina in portbagaj ca "nu e politic" sa te vada la bemzinarie in zilele boicotului.vazut de mine cu ochii personali
    apoi romanii trebuie sa treaca de la masinile de teren puternice care consuma enorm la masini mai modeste ...nu le scade "staiful"..
    sau chiar la alimentare cu gaz ca in alte tari...

    Saracie este un cuvant relativ.
    se poate considera sarac cel cu doua televizoare in casa cu mancare si bautura cat ii trebuie dar care nu are casa de vacanta.
    se poate considera sarac cel ce nu amai fost la mare de 10 ani ...etc....etc...
    eu nu le zic saraci si bogati le zic oameni care traiesc fiecare dupa posibilitati...ca cei doi frati ai mei ,asa cum ti-am spus.
    ce incape incape,ce nu alta data.Punct !!

    RăspundețiȘtergere