PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

27 august 2013

SCURTA MEDITATIE DE SEARA

"In ton cu scurta meditatie postata mai devreme, iata ca a venit si vremea pentru o mica meditatie de seara. De aceasta data scopul este odihna si revigorarea trupului si a mintii, dar si reincarcarea structurilor energetice cu hrana astrala - spirituala de care avem atata nevoie. Din pacate, multi oameni sufera de oboseala cronica si de dezenergizare masiva pentru ca... nu stiu sa doarma bine. Da! "Dormitul bine" se poate invata. Propun doar un mic exercitiu in acest scop...
 
Seara, dupa ce v-ati spus rugaciunile si v-ati intins comod in pat, avand ochii inchisi, contemplati multumirea si recunostinta fata de Divinitate pentru ca v-a purtat inca o zi pe aripile Ei protectoare si simtiti Divinitatea interioara sau Maestrul interior cum reactioneaza si umple intreaga fiinta de raze de Lumina si de sanatate... Intreaga fiinta, intregul trup si toate structurile energetice sunt umplute de sanatate si de Lumina... (un pas similar ati putut observa si in meditatia de dimineata postata mai devreme).
 
Dupa aceea respirati adanc de cateva ori si intentionati ca fiecare respiratie sa va relaxeze tot mai mult. Simtiti fiecare particica a corpului fizic cum se relaxeaza, din cap si pana in varful degetelor de la picioare. Imaginati-va un cer albastru de primavara, iar toate gandurile care apar in mintea voastra, ca pe niste norisori mici si albi pe intinderea infinita a cerului albastru. Contemplati detasat acesti norisori si observati cum se disipa usor, usor... Si ramane doar cerul albastru si senin... Pe acest fundal linistitor treceti rapid si detasat in revista ziua care urmeaza si parcurgeti-o ca si cum vedeti un film in care totul merge bine, in care toate proiectele sunt un succes, in care tot ceea ce intreprindeti se indeplineste spre binele vostru suprem. Fiti convinsi ca aveti puterea de a manifesta si de a atrage o zi minunata; la acest nivel nu exista timp si, tocmai de aceea, puteti sa va "jucati" cu perspectivele... Va puteti manifesta inca de pe acum o zi urmatoare minunata! Daca aveti anumite proiecte speciale importante pentru ziua care urmeaza (sau chiar pentru perioada care urmeaza), vizualizati-le indeplinite si manifestati interior starea de satisfactie si de multumire deplina pentru indeplinirea lor care, la acest nivel, a avut loc deja. Veti observa ca deja pana la acest punct al meditatiei se va fi abolit perceptia tangibila a timpului. Veti avea o stare de bine, de liniste, de relaxare, de sanatate.
 
Acum alegeti-va o fraza pozitiva, benefica pe care o puteti repeta mental de cateva ori ("din zi in zi ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere" sau oricare alta) si, daca inca nu ati adormit, spuneti-va mental o fraza de tipul: "Cu fiecare respiratie ma relaxez tot mai mult si adorm... am un somn odihnitor, relaxant si revigorant, hranitor si purificator si ma trezesc dimineata (sau la ora...) plin de energie, vitalitate si chef de viata. Ma trezesc bine-dispus, cu zambetul pe buze si plin de incredere in mine si in viata!"
 
In speranta ca va va fi de folos, va doresc O NOAPTE BINECUVANTATA!"

                                                                                Risvan Rusu 

de aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu