PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

07 iulie 2011

Demisia de onoare

"Autorul Apelului de condamnare a comunismului, regizorul Sorin Ilieşiu, îi cere demisia preşedintelui Traian Băsescu printr-o scrisoare pe care a citit-o, marţi seara, la emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3.

În scrisoarea în care îi cere demisia preşedintelui, Sorin Ilieşiu îl acuză pe Traian Băsescu de minciună, incultură şi vulgaritate.

Dacă gândeşti la fel ca regizorul Sorin Ilieşiu, solicită demisia de onoare a preşedintelui Traian Băsescu! Semnează AICI scrisoarea deschisă scrisă de Sorin Ilieşiu!"

7 comentarii:

  1. dupa 21 de ani de activitate ca si anonima pe studiourile Buftea,domnul Sorin Iliesiu,mult mai bine plasat dupa 89,autorul catorva documentare politice pentru partea de dreapta a hartii politice printre care “Monarhia salveaza România!” desigur ca nu e printre prietenii lui Basescu....
    Minciuna? toti mint in frunte cu Sorin Iliesiu...
    incultura? ca sa conduci o tara iti trebuie anumite cunostiinte,fler si curaj...Constantinescu a fost o catastrofa mai mare ca Basescu-ca presedinte..!
    vulgaritate?
    asta e tot ce deranjeaza...?
    bina ca e pe antena 3..la postul can-canurilor...
    sper ca acolo o sa si romana...!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea sunt de acord cu tine in anumite idei, dar ce sa-i faci nu putem gandi toti la fel!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. foartenormal sa avem vederi diferite.eu nu sunt cu regalitate de nici-un fel,nu cu Basescu si nici cu asa zisele partide "Istorice" ajunse azi asterice....
    eu inca mai astept un general Antonescu....cainele rosu care sa faca ordine,disciplina si sa trimeata trantorii la munca,hotii la puscarie..

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca si eu astept ca si tine pe cineva care sa faca ordine. Oricum nu am incredere in nici un partid ca ar putea sa faca ceva!!! Iar in regalitate nici atat. E de domeniul trecutului. Poate e buna pentru a ne face "lobby" pe langa "marile puteri"!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Viorica, Antonescu a mai facut si altfel de ''ordine''.
    Ca sa nu mai spun despre ce ''trimiteri la munca'' a mai facut...:(

    Nu doresc Romaniei asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  6. b.d stiu foarte bine.dar acum terenul este "curatat" ar avea de lucru doar cu tiganii si romanii...
    in plus un conducator de stat poate fi calificat doar in totalitatea actiunilor ,dar facut raspunzator si pentru parti ale politicii lui interne.Lucru care de altfel i s-a si intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  7. scuze...ultima fraza s-a sters.

    Cateodata este nevoie de operatii partiale dureroase daca vrem sa salvam intregul.
    Ori pentru Romania de azi a cam venit momentul ca cineva sa ia franele

    RăspundețiȘtergere