RSS
Container Icon

Help me!!

Blogul meu: "contains content from codulluioreste.com, a site known to distribute malware. Your computer might be catch a virus if you visit this site.
Google has found malicious softeware may be installaed on to your computer if you proceed. If you visited this site in the past or you trust this site it's possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.    
We have already notified codulluioreste.com that found a malware on this site. For more about this problem found on codulluioreste. com visit the Google safe Browsing diagnostic page.


 Daca intru de pe blogger pe blog imi da acest avertisment. 
Si am incercat sa intru si de pe alt blog pe al meu si  e la fel!  
Iar dupa putin timp mi se blocheaza calculatorul. 
Am inteles eu ce scrie mai sus dar ce trebuie sa fac, concret? 
Mai ales intrarea pe blog, ca banuiesc ca sunt multi care nu-mi pot vedea blogul!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comentarii:

tetris spunea...

Eu am instalat aVast, un antivirus si in varianta free si a zis ca a blocat un site care putea fi daunator, dar nu a blocat blogul tau, ci cred ca ceva parazit "agatat" de blog. Daca n-ai antivirus iti recomand avast, mai multe eu nu stiu, mai citesc si revin daca voi gasi ceva

mihaeladr spunea...

Am formatat calculatorul si vad ca ma lasa sa intru pe blog!

Lillee spunea...

Cred ca ar trebui sa scoti din blogroll "codul lui oreste".

karma police spunea...

i have 2 words for u
malwarebytes
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button

viorica abbu spunea...

n-am vrut sa-ti fac inima gradina....dar la blogspot in ultima vreme se deschide o fereastra cu o reclama.
La tine e mai belea ...se deschide un site porno...
nu stiu ce vad altii dar din toate blogurile unde intru nu am mai vazut asa ceva...
Karma? police?

mihaeladr spunea...

Mi s-a mai spus lucrul asta, poate daca ai scris la comentarii vom capata si un raspuns mai exact. Mi s-a spus ca ar fi ca se intra cu IE! Credeti-ma eu nu am nici un "contract" cu nimeni de publicitate, barem cu un site din care vi se deschide voua!!!

mihaeladr spunea...

Si "reclamatia" am primit-o tot din strainatate!!

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...