PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

29 martie 2015

Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie"

Adevarul de sub ochii tai!: Reincarnarea,"un adevar tinut sub cheie" chiar de ...: Revin cu un articol pe care in urma cu un an,l-am sters de pe acest blog,astazi reeditandu-l intr-o "nuanta mai captivanta" ce spe...

8 comentarii:

  1. «Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata.» (Evrei 9:27)
    Cum ramane cu acesta invatatura a lui Hristos?
    Daca oamenii se intorc din moarte prin reincarnare, atunci ce nevoie mai au de ideea Invierii universale sau chiar de un Mantuitor ? Daca revenim iar si iar la viata, ce mai ramane din promisiunea vietii vesnice a crestinismului? Si daca avem deja viata eterna, nu putem sa nu ne intrebam „De ce anume ne-a salvat Hristos?”
    Fiindca Invierea lui Hristos constituie insasi baza Bisericii crestine, iar daca reincarnarea este reala, inseamna ca oricum supravietuim mortii, astfel ca nu mai pare a fi nevoie de Hristos.
    Pr.Paisie raspunzandu-i cuiva care intreba despre reîncarnare: „Fii atent aici! Aceasta este cea mai mare capcană a Diavolului. Omul se gândeste că nu contează dacă nu reuseste în viata aceasta, va reusi în cealaltă. Astfel se relaxează în toate privintele si se usucă duhovniceste. Diavolul stie însă foarte bine că nu există data viitoareť.
    Domnul sa te lumineze pentru ca aceasta e o erezie , nu un ``secret `` ascuns de Biserica..
    Oricine se abate si nu rămâne în învătătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu (II Ioan 1);

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.orthodoxe-calvados.fr/ro/content/17-poate-crestinul-ortodox-sa-creada-%C3%AEn-re%C3%AEncarnare

    Mai multe amanunte aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Moni, evreul joshua, jesus,isus a fost inventat in primul Conciliu din Constantinopole si impus cu sabia de imperatorul constantin ridicat la rangul de "sfint" . Deci invataturile unui personaj fictional sint egale cu zero ...... biserica este o institutie parazitara care isi protejeaza conceptiile evului mediu si spala creierul fraierilor dispusi sa creada in cai verzi pe pereti ...... Pina in anii 700 -800 nici biblia nu avea forma de acum ....Aceasta carte a fost modificata dupa cum o cereau interesele vremurilor sau interesele unor regi, papi, etc. Ultima modificare a fost in 1987 cind pamintul a "devenit" rotund si nu plat cum era pina atunci ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim , orice crestin (adevarat) simte prezenta si ajutorul lui Dumnezeu in imprejurarile vietii , la modul cel mai personal.
    Ma voi rezuma sa spun atat , caci a vorbi despre Sf.Taina a Impartasaniei prin care te unesti cu Hristos , despre trairea in Hristos , ar insemna prea mult pentru tine.
    Domnul sa ti se descopere , atat iti doresc.
    Atunci vei simti prezenta si ajutorul Sau in viata ta si nu-L vei mai percepe ca pe ceva ce tine de domeniul fictiunii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim
    PS : Eu nu am fost ca tine ateu , ci am fost contra lui Dumnezeu cu ``buna-stiinta``.

    RăspundețiȘtergere
  6. prof. dr. Constantin Dulcan
    https://youtu.be/PP-wnwVPjK0

    RăspundețiȘtergere
  7. ce ma distreaza comentariilor asa zisilor crestini care nu au deschis o carte despre iudaism, RELIGIA LUI IISUS, niciodata. IUDAISMUL si IIsus crede in reincarnare, asa cum se intelege si din evanghelie cind ucenicii il intreaba pe iisus daca este ilie. El nu a raspuns oripilat omg nu exista reincarnare, ci a spus simplu NU. Mai citit baieti/fete ca nu strica, si pe urma comentati. Mersi mihaela pt post

    RăspundețiȘtergere