PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

30 august 2011

Valori în România de azi???!!!!

În emisiunea "Sinteza Zilei".
Printre invitaţi: academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, prof. Andrei Marga, "proful on-line" Ioan Ursu.

11 comentarii:

  1. Semnele de intrebare se adreseaza invitatilor:un mare reformator al invatamantului, care a lasat treaba practic neinceputa, un mini fost colaborator al SECU si un ciudat profesor dat afara pentru,,merite deosebite" de la un colegiu din Bacau, si probabil si moderatorului, pentru el este bun un semnul exclamarii!
    Sarutmana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare cum interpreteaza!!!
    Toata stima pentru academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, iar in legatura cu profesorul Ursu, nu stiu din ce motive a fost "dat afara", dar aici la Moinesti, a fost un profesor foarte bun si apreciat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecarea dintre ei are merite, incontestabile, dar si multe tinichele sub forma de interese.
    Fara suparare.
    Sarutmana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am redus portia de tele la mai putin de o jumatate de ora pe zi,ziarelor le citesc numai rubrica "Internationale" si Decese,de politica ma feresc total nu vreau sa enumar mai mult de 5 parlamentari,iar felurite protv-uri si antene si realitati,imi sunt necunoscute.
    Cum sa stiu asadar valorile Romaniei de azi?

    Raman insa convinsa ca exista,dar nu trec pe strada mea si nici pe a celor ce scriu scrisori de despartire poporului roman din "emigratie",nu cumparam la acelasi supermaket.
    Exista ,trebuie sa existe,asa cum exista perla in interiorul scoicii....
    De ce nu-i vedem mai des?
    Nu-i vedem pentru ca ne place mai mult divortul lui Zavoreanu,nunta lui X,botezul lui Y si asa putem numara cristalele swarovsky,care ori cat ne-am stradui, nu au valoarea unei perle.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Irascu,pareti un o tanar.
    Prin ce mijloace depistati colaboratorii Secu ?
    si la ce va referiti prin "mini", la fusta ??

    RăspundețiȘtergere
  6. @Viorel Irascu-nici o suparare, fiecare cu parerea lui!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Viorica- eu ma uit la TV foarte rar. In schimb nu-mi incep ziua daca nu-l ascult pe Mircea Badea la calculator. Asa aflu ce se mai intampla, pentru ca altfel de stiri nu urmaresc. Iar in pasa pe care a facut-o cu Gadea la Sinteza Zilei (care e la inceputul inregistrarii emisiunii lui Mircea Badea),am vazut invitatii. Si asa am urmarit si emisiunea lui Gadea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Viorica, ,,mini" inseamna ca nu a fost un nenorocit de turnator ca cel ce patroneaza mieunaturile lui Gadea, ci doar un mic colaborator.
    Si sa stiti ca nu eu ii depistez ci CNSAS-ul, ramas acum fara uneltele atat de necesare pentru ,,deratizarea,, societatii.
    Cu respect.

    P.S. ,,Sunt tanar, Doamna" Am ...39 de ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi-a placut mult initiativa profesorului acela de matematica, toata stima pentru un om care se adapteaza la o varsta adulta unei tehnologii noi - in general preferam sa "ruginim" in ceea ce stim si comoditatea intelectuala se instaleaza rapid dupa terminarea studiilor.
    Toata stima si pentru Andrei Marga, e singurul care chiar a avut o alta viziune asupra invatamantului, dupa mine.
    In schimb Balaceanu-Stolnici, dupa turnatoriile de la Secu, n-ar mai fi calificat in opinia mea sa vina sa faca pe boierul.
    Sa-mi amintesti, Mihaela, sa-ti povestesc si despre boieri cand am sa postez despre castelul din Busteni. Ca uite, se leaga frumos de postarea asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. De cand il stiu (nu personal) dar din oras profesorul Ursu s-a adaptat "noului". Probabil ca de asta nu a fost sau nu este "inghitit" de altii.

    RăspundețiȘtergere