PACE VOUĂ! SHALOM ALEIHEM! SALAM ALEYKOM!

09 august 2011

Detoxifierea organismului - doctor Ovidiu Bojor


AICI

Acum când postez am început să ascult emisiunea.

6 comentarii:

  1. intrind acolo am descoperit o emisiune cu lama...mersi

    RăspundețiȘtergere
  2. Incepusem sa vad si eu acu vreo doua zile emisiunea cu lama. N-am terminat-o de vazut. Dar cred ca ar fi trebuit alt moderator pentru asa personalitate. M-a iritat stilul lui Mandruta!

    RăspundețiȘtergere
  3. e total cretin super enervant si penibil...ce e mai grav e ca se crede destept

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa cum am scris si pe mine m-a enervat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va legati de moderator de parca s-a sfarsit lista desteptilor din tara. Nu remrcati cata publicitate agresiva isi face si i se face acestui distins academician ca NICIODATA NU A OFERIT NIMIC GRATUIT. Cautati in toate interviurile si ziarele in care apar articolele despre acest mos Rapala a neamului romanesc si veti gasi doar pseudo sfaturi.Restul se cumpara din librarii deoarece distinsul ne ofera in mod distict cartile sale scrise in cele 8 ore de munca, carti carora le face o publicitate nerusinata in celelalte opt ore de odihna activa. Nu am gasit NICAIERI SI NICIODATA sfaturi complete oferite din suflet de individ, pro bono pt.cei care nu-si pot permite sa-i cumpere cartile sau sunt atat de bolnavi incat NU MAI AU TIMP SA LE CITEASCA. Multumim mos Ene!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau, poate nu ati inteles despre ce moderator e vorba. Nu ziceam de Alina Badic moderatoarea emisiunii cu Ovidiu Bojor ci de moderatorul emisiunii cu lama adica Lucian Mandruta!
    Si apoi fiecare cu parerea lui, daca nu va place nu sunteti obligat sa-l ascultati sau sa-i urmati sfaturile!

    RăspundețiȘtergere